Hoveniersbedrijf Aaron

Aanleg

Wij leggen uw droomtuin aan

Voor al uw soorten bestrating bent u bij ons aan het juiste adres, van oude kinderkoppen tot aan strakke keramische tegels – alles is mogelijk! 
Tevens kunnen wij ook alle soorten bestrating leveren. 
 
Daarnaast hebben we in ons assortiment ook nog een aantal verschillende soorten kunstgras voor het geval u echt wilt dat uw gras  altijd groener dan de buren is. Wij hebben connecties bij de juiste kwekers voor een uitgebreid assortiment aan bomen, struiken en planten. Of u nou gaat voor groenblijvende leibomen of heeft u liever veel meer vaste planten, wij kunnen een uitgebreid assortiment leveren.

Ook voor de bouw van (koi)vijvers of alpaca verblijven bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met het integreren van verschillende diersoorten.

Wij werken altijd in synergie met de natuur en zorgen ervoor dat uw tuin onderhoudsvriendelijk en functioneel is, zodat het perfect aansluit op uw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u een volledig pakket aanbieden.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan of maak een afspraak. Neem contact met ons op via ons contactformulier, Whatsapp of bel ons direct op 06-52393941