Hoveniersbedrijf Aaron

Over ons

Zoekt u een hoveniersbedrijf die van aanpakken weet? Wij zijn een gepassioneerd, jong en dynamisch team van professionals die van alle markten thuis zijn. Van moderne stadstuinen tot aan dromerige villa of landgoedtuinen: Bij ons bent u op het juiste adres betreffende ontwerp, aanleg, grondwerk en onderhoud van uw droomtuin.

Als professioneel hoveniersbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat een tuin goed aangelegd wordt en netjes wordt onderhouden. Een tuin is uniek, het is een verlengstuk van uzelf en uw woning. Een perfecte tuin zorgt voor innerlijke harmonie en creëert balans en rust. Een tuin is voor ons daarom ook meer dan alleen een stuk grond met planten, tegels en stenen. Het is ons tijdelijke universum die wij voor u ontwerpen.

Niets is ons te gek en geen berg is ons te hoog: Desnoods komt er een hijskraan bij te pas. Ook voor de bouw van (koi)vijvers of alpaca verblijven bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met het integreren van verschillende diersoorten. Wij werken altijd in synergie met de natuur en zorgen ervoor dat uw tuin onderhoudsvriendelijk en functioneel is, zodat het perfect aansluit op uw wensen.

Bent u klaar om uw droomtuin te realiseren? Of bent u aan het twijfelen om de tuin aan te pakken? Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u een volledig pakket aanbieden. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan of maak een afspraak. Neem contact met ons op via ons contactformulier, Whatsapp of bel ons direct op 06-52393941
Video afspelen

Contactformulier